Про нас

1. Ми є Унікальним, ідейно-практичним найпотужнішим УкРАїнським середовищем у Світі (про це можна дізнатися на наших зустрічах-презентаціях занурившись у суть). Зібрані наразі без соц. мереж! Ми готові зустріти подібних з відкритим серцем!

2. Ми є позаконфесійне та позаполітичне середовище УкРАїнців! Релігійні конфесії, віровчення та доктрини, опис яких є, в тому числі, і у нас на сайті, безумовно, пов'язані з вічними законами Всесвіту - ПІДУТЬ ВСІ, БО Є ВИЧЕРПАНИМИ!

3. Концентруємо 98% життєдіяльності людини в усіх напрямках та постійно удосконалюємось - діяльність УкРАїнського клубу.

4. ЄДНАЄМО КРАЩІ НАДБАННЯ БЕЗ ІДЕАЛІЗАЦІЇ ОСОБИСТОСТЕЙ ТА ВЧИНКІВ.

5. Займаємось глобальним минулим, сьогоденням, а головне - майбутнім близьким (до 2050 р.) і фундаментальним (по 12 тисячоліття), віднайденим науковим шляхом - Книга "Рід", стор. 96-108.

6. Ми відкриті, тому у нас вільний вхід і вихід, жодного членства та прив’язок. Але розроблена сучасна і досконала орг. модель для тих, кому це потрібно.

7. У кого здорова ідея і активність - той і головний.

8. Ми вважаємо, що для появи УкРАїни наступного рівня мають з’явитися УкРАїнці відповідного рівня.

9. Віднайдений спосіб УкРАїнського життя наступного рівня. А також взаємодопомоги та взаємодії.

10. Більшість з нас, а це одна із головних умов, веде або пРАгне до повного здорового способу життя.

11. Головне правило - УкРАїнська мова! Тим, хто переходить на неї - підтримка, підказка, допомога.

12. Кожен має шанс змінитись! Розвиток для усіх: дітей, дорослих, людей поважного віку.

13. В нашому середовищі будь-які розмови у стилі "україна - гине!!!" - ЗАБОРОНЕНІ! Ідемо своїм шляхом!

14. В УкРАїні існує понад 610 організаційних структур та моделей. Та модель, яку нам показують з усіх ЗМІ, !УВАГА! - лише одна з них.

15. МИ Є ПОЗА МЕЖАМИ ТАКИХ УТВОРЕНЬ ЯК: корпорація, синдикат, об’єднання, угрупування, секта, партія, громадська організація, клан, мафія, фірма, будь-яка фін. установа, картель, артель, зібрання, ложа, рада, церква, фонд, фабрика, грантожери, обрядово-фольклорний або будь-який інший гурток, банда, колектив, сходняк і т.д, і т.п. ВВАЖАЄМО ВСЕ ЦЕ ЗАЙВИМ!

16. МИ Є УКРАЇНСЬКИЙ(КА): СПІЛЬНОТА, СИНЕРГІЯ, СВІТ, СПАЛАХ, ОСВІТНЄ ПОЛЕ, ІМПУЛЬС, ІСКРА, ПАРОСТОК, ПОЧАТОК, ЕВОЛЮЦІЙНЕ СЕРЕДОВИЩЕ, ЖИВИЙ ПУЛЬСУЮЧИЙ ОРГАНІЗМ!!!

17. Готуємо подію, яка відбудеться вперше в нашому часі - Світоглядно-Цивілізаційний імпульсОсновна фаза - 2 дні! Ми дійсно знаємо, як зробити і робимо те, що не наважились зробити до нас інші на цьому цивілізаційному витку. Подія, яка лежить у всіх "під носом", тому її бачать тільки ті, хто прокинувся, або прокидається. 8 сходинок до УкРАїни-мрії. Тим більше, що від нас понад усе цього чекають ті, хто на передовій, та вся Світова УкРАїнська спільнота! Зробимо це! Запрошуємо до співтворчості! Поки ви вивчаєте інформацію, багато чого для нас вже - пройдений щабель. Ми крокуємо далі... Допомагаємо відкрити середовища у ваших населених пунктах (назва - Спалах).

З усіх питань звертатися Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , МиКоло Лукаш ов, засновник і координатор УкРАїнського клубу, м. Дніпро.

Презентація сайту та книг у виконанні В.Ю.Шевцова.

Де ви знаходитесь: Про нас
 
.