Відео


УкРАїнський світ. ЄДНАЄМО КРАЩІ НАДБАННЯ БЕЗ ІДЕАЛІЗАЦІЇ ОСОБИСТОСТЕЙ ТА ВЧИНКІВ

"УкРАїнський світ" масштаби: місто, кРАїна, Світ. ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИЙ

Наші напрями:

1. Науковий напрямок

Ми перед тобою на долоні. Рекомендуємо для початку передивитися відеолекції Василя Юхимовича Шевцова та прочитати книги для оновлення світогляду та відео розділу Діяльність УкРАїнського Клубу. kraina-ra.org

2. Організаційний напрямок

70% програмного забезпечення цього сайту, і не тільки воно, створювалося нами у Січеславі (Дніпрі). Обери краще з того, що побачиш для себе! Дій! ar25.org. - Відеопрезентація. Окремим напрямком є орг. структ. (кому треба).

3. Військовий напрямок

В першу чергу подивися відео "Мій лицарський хрест" №7. Ти відчуєш, що це таке на 90%. ЗАРАЗ ПОДІБНЕ ІСНУЄ ТА БУДУЄТЬСЯ ПІД ДНІПРОМ. Наші хлопці (відео)! Ще відео. Жінка-воїн - відео. Ще відео. Ми постійно в тонусі. В строю. Фото. Без сумніву.

4. Пассіонарний напрямок

Сила - Тіла, Краси, Зброї, Духу, Дії : Денис Мінін, Андрій Ґрач, Андрій Лютий, Козак Сіромаха, В'ячеслав Дідик. І багато наших побратимів - фото.

5. Фінансово-кооперативний напрямок (кому треба, тимчасово перехідний)

5.1. Фінінсова система близького майбутнього (тисніть) - НА ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННІ. Наразі - кооперативний рух. 5.2. Ти здивуєшся, коли побачиш згуртування УкРАїнців в галузях від шкарпеткоплетіння до ракетобудування. Більше 177 напрямків діяльності, які охоплюють майже все - kramnyca.info 5.3. А також окремий напрямок франчайзингу (шукайте відео у Діяльності УкРАїнського Клубу) 5.4. Клуб підприємців малого та середнього бізнесу. Проведення тренінгів на постійній основі на найрізноманітніші теми та знайомства людей бізнесу - фото. 5.5. Хто такий народний підприємець? Згодні не з усім, знати потрібно - Посібник. До того ж, УВАГА! Ольга Яремків, авторка унікальної книги-дослідження "Обкрадена Україна". 5.6. Є і такі можливості - стаття. - Відеопрезентація 5.7. На останок система Безгрошового простору - відео. Випробувано - працює! 5.8. Уявіть собі! Запатентований антикорупційний проект - Антикорупція. Щоправда, цей проект спирається на протилежне...

6. Творчий напрямок

Величезна робота по цьому РУХу ведеться у Січеславі (Дніпрі). Розробка гри - фото, тестова ігрова платформа, відео. Потужний декількарівневий поетичний турнір - Поетрі. Та зйомка кліпу дружнього гурту Lumicon - фото, відео, відео 2. Арт-події. 2 арт-подія "Прапор". Знято бешкет-"шведінг" (+ за кадром) + сюжет. Твори... hurtom.comЗручний дружній ресурс "Таємна Січ". Національне УкРАїнське шоу. Спільний витвір - Щедрик. Лабораторія для хакерів, а також для всіх, хто майструє руками. Сходження зірки https://www.facebook.com/100011062158492/videos/916917376306729/. УкРАїнский РАй під Києвом наша дружня місцина - Тетерівський кіш. Наші сміливі кроки у кіно - відео 1, відео 2. Черпайте мудрість обачно, бо все не однозначно - Аспарух8.

7. Футуристичний напрямок

Побудова надсучасного футуристичного міста на Дніпровських порогах. !!! ОБЕРЕЖНО !!! Проект близького майбутнього. Проект відкритий, але доступної інформації небагато. Вона є у нас. !!! ОБЕРЕЖНО !!! написано тому, що проект світового масштабу і його намагаються контролювати різні величезні етноклани. На наше переконання, він є УкРАїнський в ім'я Світу - так воно буде! "Увага - дивна мова!" - Дивіться два док. фільми. План-стратегія (один з варіантів!) - тут. Фотозвіт захистів проектів - тут. Відеопрезентація Вже реалізована перша черга (розпочали у традиційному стилі) - відео. Найближчі плани - Ближнє майбутнє. Перспектива.

8. Віртуальний напрямок

УкРАїна - перша в світі за якістю програмістів. Вони творять новий світ на передовій - відеоВідеопрезентація. Колишня Партія Піратів України. Нині ви маєте знати про подібне vlada.fb.ua.

9. Жіночий, атакуючий та оберіговий напрямок

1. Жінка як Берегиня - відео 1, відео 2. 2. Жінка-воїн - відеоще відео. Передмова3. Сучасна УкРАїнка мегаполісу - відео. Виконавицю головної ролі знаю все життя, її перша роль у кіно, сумнівний, але дуже теплий фільм + СТБ. (Наразі шукаємо ведучу для цього напрямку). - Відеопрезентація.

10. Освітній напрямок (ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИЙ!)

Дитячий дошкільний (у планах - освітній заклад наступного циклу, де, з часом, діти навчатимуть дорослих). Відкриття відбулося 27.08.13 - фото з події і відео + презентація освітнього центру середовища. Також утворена середня навчальна група в унікальний спосіб і вібрала у себе найкращі світові освітні зразки. Далі - вища навчальна група з 13 років і до +. До того ж Дружня Станиця Дніпро, молодша групаКозаки - дітям - відео. Освіта для дітей дошкільного віку з делікатним сексологом.

11. Напрямок Дозвілля

Неформальний збір, картинги, Стрілецький Клуб - відео, відео 2, відео 3яхта, побудова природи, творчі зустрічівелосипеди, сігвеї, тай-цзи, УкРАїнська вечірка, наш дружній заклад GB, вогняний футбол, Увага на прапори!StreetWorkOut+УкрКлуб+Поліція, Неформальний збір керівників напрямків №2, тестова ігрова платформа + відео, поїздки на поріг Пороховий, Кодачок, Індра - фото, подорожі + Вара за містом 92 га, господарство з озером (фото).

12. Напрямок Інновацій

УкРАїна – ДУХовно-технологічна. Напрямок наповнюється поступово. 1. Titanium - програма виконання бажань (розроблена і працювала у Дніпрі. Google тільки приступає до розробки подібного). Проект заморожено. 2. Програма подорожей у часі, доробляється. 3. Перший у Січеславі (Дніпрі) і УкРАїні центр 3D-друку з дитячою школою 3D-виховання. 4. Датчик, який відслідковує активність мозку в реальному часі та має на меті попереджати смерть. Маємо власні наукові розробки у багатьох галузях. 5. Вибуховий проект Світового Масштабу - haus.me Далі буде... - Відеопрезентація

13. Напрямок Самооновлення (при співбесіді віч-на-віч)

Передається тільки наживо!

Додактово:

14. Напрямок Екології

Один із самих важливих! Без відповідної екосистеми ми можемо зникнути як вид. Починаємо з цього. Більше 100 документальних відео-праць. Спочатку - облік нашого багатства. greenstudio.pp.ua(Набирає оберти).

15. Напрямок Весільний

1. Унікальне навчання стосункам між чоловіком і жінкою - група. А ви знали про таке? 2. Ультрасучасна церемонія у Національному стилі, поєднана з глибинною духовністю. Це - перший крок. В цьому відео ви побачите 10% від задуму, який буде реалізовано далі ще потужніше і сучасніше.

16. Напрямок УкРАїномовне місто

Актуально для сходу УкРАїни. Креативний підхід. (Набирає оберти). До того ж ширимо мережу клубів УкРАїнської мови по всій УкРАїні. По декілька у кожному місті! Відео.

17. Напрямок Соціальний

Активна заможна старість. Людину не кинуто напризволяще, натомість вона оточена однодумцями, турботою і затишком, та відчуває свою соціальну необхідність. Повний комплекс. Починаємо з цього - Парк Родової пам’яті

18. Напрямок Уфологічний

Встановлення зв’язків з іншими... (Набирає оберти).

Наповнення напрямків триває. Все це призначене для нового світогляду.                                Хай Буде!!!

Сторінка 15 з 20

Де ви знаходитесь: Головна
 
.