УкРАїнський Клуб

Наш поступ

УкРАїнський Клуб, середовище, Світ

Проявляємо УкРАїну на наступний рівень інформаційної епохи.

ЄДНАЄМО КРАЩІ НАДБАННЯ БЕЗ ІДЕАЛІЗАЦІЇ ОСОБИСТОСТЕЙ ТА ВЧИНКІВ

snip


Засновник УкРАїнського Клубу МиКоло Лукаш ов

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Ведемо діяльність з 2000 року. Ці матеріали - далеко не все, що у нас є. Викладаємо частково наші постійні заходи. За цей час нами була проведена робота для проявлення УкРАїни наступного циклу у її багатоманітності.

Різноформатні зустрічі Клубу відбуваються щовечора середи (за повідомленням на ваш мобільний, якщо він нам відомий).

Початок нового циклу зустрічей

Тисніть детальніше! Ще відео всередині!

УкРАїнський світ. ЄДНАЄМО КРАЩІ НАДБАННЯ БЕЗ ІДЕАЛІЗАЦІЇ ОСОБИСТОСТЕЙ ТА ВЧИНКІВ

"УкРАїнський світ" масштаби: місто, кРАїна, Світ. ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИЙ

Наші напрями:

1. Науковий напрямок

Ми перед тобою на долоні. Рекомендуємо для початку передивитися відеолекції Василя Юхимовича Шевцова та прочитати книги для оновлення світогляду та відео розділу Діяльність УкРАїнського Клубу. kraina-ra.org

2. Організаційний напрямок

70% програмного забезпечення цього сайту, і не тільки воно, створювалося нами у Січеславі (Дніпрі). Обери краще з того, що побачиш для себе! Дій! ar25.org. - Відеопрезентація. Окремим напрямком є орг. структ. (кому треба).

3. Військовий напрямок

В першу чергу подивися відео "Мій лицарський хрест" №7. Ти відчуєш, що це таке на 90%. ЗАРАЗ ПОДІБНЕ ІСНУЄ ТА БУДУЄТЬСЯ ПІД ДНІПРОМ. Наші хлопці (відео)! Ще відео. Жінка-воїн - відео. Ще відео. Ми постійно в тонусі. В строю. Фото. Без сумніву.

4. Пассіонарний напрямок

Сила - Тіла, Краси, Зброї, Духу, Дії : Денис Мінін, Андрій Ґрач, Андрій Лютий, Козак Сіромаха, В'ячеслав Дідик. І багато наших побратимів - фото.

5. Фінансово-кооперативний напрямок (кому треба, тимчасово перехідний)

5.1. Фінінсова система близького майбутнього (тисніть) - НА ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННІ. Наразі - кооперативний рух. 5.2. Ти здивуєшся, коли побачиш згуртування УкРАїнців в галузях від шкарпеткоплетіння до ракетобудування. Більше 177 напрямків діяльності, які охоплюють майже все - kramnyca.info 5.3. А також окремий напрямок франчайзингу (шукайте відео у Діяльності УкРАїнського Клубу) 5.4. Клуб підприємців малого та середнього бізнесу. Проведення тренінгів на постійній основі на найрізноманітніші теми та знайомства людей бізнесу - фото. 5.5. Хто такий народний підприємець? Згодні не з усім, знати потрібно - Посібник. До того ж, УВАГА! Ольга Яремків, авторка унікальної книги-дослідження "Обкрадена Україна". 5.6. Є і такі можливості - стаття. - Відеопрезентація 5.7. На останок система Безгрошового простору - відео. Випробувано - працює! 5.8. Уявіть собі! Запатентований антикорупційний проект - Антикорупція. Щоправда, цей проект спирається на протилежне...

6. Творчий напрямок

Величезна робота по цьому РУХу ведеться у Січеславі (Дніпрі). Розробка гри - фото, тестова ігрова платформа, відео. Потужний декількарівневий поетичний турнір - Поетрі. Та зйомка кліпу дружнього гурту Lumicon - фото, відео, відео 2. Арт-події. 2 арт-подія "Прапор". Знято бешкет-"шведінг" (+ за кадром) + сюжет. Твори... hurtom.comЗручний дружній ресурс "Таємна Січ". Національне УкРАїнське шоу. Спільний витвір - Щедрик. Лабораторія для хакерів, а також для всіх, хто майструє руками. Сходження зірки https://www.facebook.com/100011062158492/videos/916917376306729/. УкРАїнский РАй під Києвом наша дружня місцина - Тетерівський кіш. Наші сміливі кроки у кіно - відео 1, відео 2. Черпайте мудрість обачно, бо все не однозначно - Аспарух8.

7. Футуристичний напрямок

Побудова надсучасного футуристичного міста на Дніпровських порогах. !!! ОБЕРЕЖНО !!! Проект близького майбутнього. Проект відкритий, але доступної інформації небагато. Вона є у нас. !!! ОБЕРЕЖНО !!! написано тому, що проект світового масштабу і його намагаються контролювати різні величезні етноклани. На наше переконання, він є УкРАїнський в ім'я Світу - так воно буде! "Увага - дивна мова!" - Дивіться два док. фільми. План-стратегія (один з варіантів!) - тут. Фотозвіт захистів проектів - тут. Відеопрезентація Вже реалізована перша черга (розпочали у традиційному стилі) - відео. Найближчі плани - Ближнє майбутнє. Перспектива.

8. Віртуальний напрямок

УкРАїна - перша в світі за якістю програмістів. Вони творять новий світ на передовій - відеоВідеопрезентація. Колишня Партія Піратів України. Нині ви маєте знати про подібне vlada.fb.ua.

9. Жіночий, атакуючий та оберіговий напрямок

1. Жінка як Берегиня - відео 1, відео 2. 2. Жінка-воїн - відеоще відео. Передмова3. Сучасна УкРАїнка мегаполісу - відео. Виконавицю головної ролі знаю все життя, її перша роль у кіно, сумнівний, але дуже теплий фільм + СТБ. (Наразі шукаємо ведучу для цього напрямку). - Відеопрезентація.

10. Освітній напрямок (ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИЙ!)

Дитячий дошкільний (у планах - освітній заклад наступного циклу, де, з часом, діти навчатимуть дорослих). Відкриття відбулося 27.08.13 - фото з події і відео + презентація освітнього центру середовища. Також утворена середня навчальна група в унікальний спосіб і вібрала у себе найкращі світові освітні зразки. Далі - вища навчальна група з 13 років і до +. До того ж Дружня Станиця Дніпро, молодша групаКозаки - дітям - відео. Освіта для дітей дошкільного віку з делікатним сексологом.

11. Напрямок Дозвілля

Неформальний збір, картинги, Стрілецький Клуб - відео, відео 2, відео 3яхта, побудова природи, творчі зустрічівелосипеди, сігвеї, тай-цзи, УкРАїнська вечірка, наш дружній заклад GB, вогняний футбол, Увага на прапори!StreetWorkOut+УкрКлуб+Поліція, Неформальний збір керівників напрямків №2, тестова ігрова платформа + відео, поїздки на поріг Пороховий, Кодачок, Індра - фото, подорожі + Вара за містом 92 га, господарство з озером (фото).

12. Напрямок Інновацій

УкРАїна – ДУХовно-технологічна. Напрямок наповнюється поступово. 1. Titanium - програма виконання бажань (розроблена і працювала у Дніпрі. Google тільки приступає до розробки подібного). Проект заморожено. 2. Програма подорожей у часі, доробляється. 3. Перший у Січеславі (Дніпрі) і УкРАїні центр 3D-друку з дитячою школою 3D-виховання. 4. Датчик, який відслідковує активність мозку в реальному часі та має на меті попереджати смерть. Маємо власні наукові розробки у багатьох галузях. 5. Вибуховий проект Світового Масштабу - haus.me Далі буде... - Відеопрезентація

13. Напрямок Самооновлення (при співбесіді віч-на-віч)

Передається тільки наживо!

Додактово:

14. Напрямок Екології

Один із самих важливих! Без відповідної екосистеми ми можемо зникнути як вид. Починаємо з цього. Більше 100 документальних відео-праць. Спочатку - облік нашого багатства. greenstudio.pp.ua(Набирає оберти).

15. Напрямок Весільний

1. Унікальне навчання стосункам між чоловіком і жінкою - група. А ви знали про таке? 2. Ультрасучасна церемонія у Національному стилі, поєднана з глибинною духовністю. Це - перший крок. В цьому відео ви побачите 10% від задуму, який буде реалізовано далі ще потужніше і сучасніше.

16. Напрямок УкРАїномовне місто

Актуально для сходу УкРАїни. Креативний підхід. (Набирає оберти). До того ж ширимо мережу клубів УкРАїнської мови по всій УкРАїні. По декілька у кожному місті! Відео.

17. Напрямок Соціальний

Активна заможна старість. Людину не кинуто напризволяще, натомість вона оточена однодумцями, турботою і затишком, та відчуває свою соціальну необхідність. Повний комплекс. Починаємо з цього - Парк Родової пам’яті

18. Напрямок Уфологічний

Встановлення зв’язків з іншими... (Набирає оберти).

Наповнення напрямків триває. Все це призначене для нового світогляду.                                Хай Буде!!!

Сонячна революція! Прокидаємось! УВАГА НА ПРАПОРИ!

Повна відео версія.

  sun_rev_20

у відео співаємо оновлений славень УкРАїни!

Фотозвіт з події.

Тисніть детальніше!

Олексій Арестович

sonprapor

Тісно співпрацювали, але наразі Олексій демонструє дивну поведінку. Тож, маємо сумніви. Тут є відео.

Олексій Арестович. Тренер-психолог, конфліктолог, аналітик, військовий розвідник. Автор стратегії "Теплого океану". У Дніпрі. Початок туру по УкРАїні з Країна РА.

Як стати УкРАїнцем? Українці – хто вони? УкРАїнці. Буття Українців. Бути УкРАїнцем. УкРАїнський Світ. Поступ УкРАїни. Український Світогляд. (Крик душі. По-простому).

TryglavПланета Земля – це живий організм. Народи – це органи цього організму. Кожний орган, кожний народ має своє призначення.

УкРАїнці мають своє космічно-еволюційне призначення і завдання у Всесвіті.

Щоб зрозуміти це, треба прокинутись, згадати себе у майбутньому, зрозуміти, хто ми є!

Кожен УкРАїнець, який осягнув себе, осягнув шлях даний, і діє разом з волею Вишнього, яку чує всередині себе і бачить трансформацію назовні. Починає Бачити... Бачити цей світ все глибше й глибше... Спочатку ти починаєш помічати взаємозв'язок подій, як ланцюжок з минулого через сучасне в майбутнє, до речі межі цього процесу визначаються тільки вашим призначенням, і вам доступно керувати цими надбаннями до певної міри. Далі ви починаєте бачити ауру, тонкі тіла, внутрішні органи, майбутнє, минуле, метафізичний світ відносин і так далі. Далі ви дізнаєтесь, що ви такий не один(а), хоче це і не обов'язково. В такому стані ви легко з себе скидаєте зайве, перестаєте вживати і використовувати:

тисніть детальніше

Більше статтей...

Сторінка 1 з 4

.