З чого почати?

Програму та пропозиції дій та заходів на кожен день можна отримати  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , МиКоло.

Ну, якщо зовсім нічого не розумієш, не відчуваєш та не помічаєш, пропонуємо почати хоча б з цього. Імпульс.

Ось пропозиція земного прозріння.

Це - план для всієї планети Земля та для нас з вами, який нам приготували. Дивитися треба по списку з 1 по 5 (передостанній - аудіофайл). Спочатку заходимо в негатив сьогодення, після чого виходимо у позитив. Йдеться про розвиток цивілізації до 2050 року, принаймні один із варіантів. Замислись... Головне - не те, що зрозумієш, а що відчуєш.

1) Скандальна правда про наше майбутнє (14:57)

1.1) Ви бажаєте жити таким життям? Зважте...

1.2) Або таким життям ти хочеш жити? У дизайнерській в'язниці.

2) Трансцендентна людина (5:38)

3) Масштаби Всесвіту (9:49) - усвідом. Ми глибинно займаємось місцем кожного з нас/вас, УкРАїни та Світу в усьому цьому...

В Інтернеті багато всього. Як наслідок - виникає каша в голові! Нам вдалося скласти список з документальних фільмів, після яких виникає розуміння хіба що на рівні відчуття. Бо не все, що є в цих фільмах - потрібне. Замислись. Що хочеш та відчуваєш? Як хочеш жити? Духовним або цифровим життям? Може, шукати середину?

Після осмисленя побаченого постає питання акумулювання енергії для здійснення трансформації себе та простору. Щоб почати цей процес треба остаточно відмовитись від енерговампірів. Таких, як: чай чорний, чай зелений, кава, наркотики, паління, жуйка, фастфуди, снеки (сухарики, чіпси, насіння тощо), телевізор, татуювання, пірсинг, мат-лайка, свіжовижаті соки (частково). Максимально скоротити вживання: м'яса, риби, шоколаду, будь-якого алкоголю, коли та солодких напоїв, газованих напоїв, масових спортивних заходів, "комп'ютерів". У подальшому - відмовитися від цього остаточно.

Допоміжні фільми для самодисципліни для тебе та друзів, якщо не зрозуміли до кінця.

1) Земляни. Найсильніший фільм

2) Куріння - 4 хв.

3) Алкоголь - 6 хв.

Звичайно, все це - примітив. Але, якщо почнеш хоча б з такої самодисципліни, - побачиш світ іншим. Що робити далі, розробляє кожний особисто, та творимо РАзом. Спробуй дослідити наш сайт.

БУДЬ УКРАЇНЦЕМ! БУДЬ УКРАЇНКОЮ!

drabyna

Де ви знаходитесь: З чого почати?
 
.