УкРАїнський День ДАРУВАННЯ (Еволюція Свідомості)

flag_ukraine українською - flag_great_britain english - flag_poland polski 

УкРАїнський День ДАРУВАННЯ-подяки (толока)

Країна РА   Еволюція Свідомості

після Революції Гідності

Це почалося! Крок за кроком.

Випробувано у 2015 році. Початок - 2017 !

Прес-конф. 1Прес-конф. 2. Сюжет. Етер. Реалізація: Відео 1Відео 2Відео 3Відео 4, Відео 5

Будь ласка, оберіть місця зібрань, гармонійні на ваш погляд, по УкРАїні та Світу.

Назва Дії: УкРАїнський День ДАРУВАННЯ.

Мета завдання: Для усвідомлення стану творення.

Визначення: Ситуація в УкРАїні та Світі для переходу склалася!

Дія (проста і зрозуміла): Без зовнішньої боротьби з внутрішнім устремлінням!

Дія виглядає так. Людина або декілька людей з Сонячно-Блакитними стягами виходять вранці зі своїх помешкань у великих та маленьких містах або селах у гарному настрої, пішки йдуть у центр поселень або у місце зібрання таким чином, щоб опинитися там рівно о 12:00 дня.

!Увага! На місці люди починають ДАРУВАТИ один одному безкоштовно будь-що корисне за винятком. Знайомляться, спілкуються і намагаються побільше ПОДАРУВАТИ! Це триває рівно одну годину до 13:00. Далі щасливі люди у гарному піднесеному настрої зі стягами та ПОДАРУНКАМИ, або, що важливо, без них, тому що роздарували все, таким чином розширивши коло даруючих, пішки повертаються до своїх помешкань. Подібне відбувається щомісяця з можливим зміненням дати, місця зібрання та удосконаленням Дії без спотворень.

Можливості:

  1. Багато людей хотіли б щось зробити або змінити, але тимчасово не бачать що і як. Ця Дія дає можливість творчо і надпотужно проявитися таким людям, прийнявши в ній участь у будь-якій ролі.
  2. Здоровий спосіб життя. Піша хода (або пробіжка) на свіжому повітрі – це краща зарядка для всіх. А для того, щоб прийти у центр (наприклад) великого міста пішки, треба рано встати. Відповідно, рано лягти, виправивши, таким чином, режим дня. Що, в свою чергу, веде до докорінних змін усього життя. До речі, окрім всього вище зазначеного можна додати пірнання у водоймище, стрибання через вогнище тощо.
  3. По дорозі ви можете робити красиві та добрі вчинки: а) обов’язково співати !!НОВИХ!! Національних пісень; б) прикрашати все навколо УкРАїнською символікою, розмальовувати, прибирати, зазивати, вітати, допомагати перехожим. Фантазія не обмежена…
  4. Проявляти свою УкРАїнськість Сонячно-Блакитними стягами підносячи ДУХ та поширюючи поле УкРАїни своїм вбранням (опис нижче). Виглядом підзаряджати інших демонструючи шляхетний активний спокій без надмірної ейфорії.
  5. Формування нових традицій і свят.
  6. Найбільш щасливою людина стає тоді, коли ДАРУЄ, а вдячною – приймає! При подібних відносинах створюються унікальні стосунки між людьми. Ті, хто ДАРУЮТЬ, відчувають свою силу, велич, шляхетність, щедрість, значимість, креативність. А ті, хто приймають, відчувають турботу, увагу, вдячність, підтримку, небайдужість, можливість для самореалізації. Але найголовніше – якнайбільше ПОДАРУВАТИ, щоб розширити коло тих, хто ДАРУЄ та обмінюється в умовах відходу минулої системи цінностей зокрема.
  7. Можливість позбавитися одинокості, познайомившись наживо з однодумцями, обмінятись енергією відчувши стан творення.
  8. Отримати в тому числі і матеріальні здобутки для роздумів і подальшого креативного пасіонарного творення.

Не рекомендоване та бажане

Не рекомендоване або суворо заборонене:

  1. Використовувати та демонструвати будь-яку не національну, минулу, громадську або партійну зареєстровану символіку.
  2. Використовувати агресивні, образливі (в окремих випадках – інонаціональні) гасла, вигуки та жести. Також пісні, тексти, написи, символіку.
  3. Заборонені (в УкРАїнських реаліях) пісні, вірші, тексти, символи та поняття, в яких є слова: чарка, люлька, горілка, втопитися, повісився, ненависть, зрада, подружня зрада, прокляття, заздрість, облуда, розбещення, смерть УкРАїнців, жертвоприношення, чорна магія тощо. Ну, ви все зрозуміли. Тобто, 97% УкРАїнських пісень з майже 1.000.000, що створені нашим народом або імплементовані йому.
  4. Суворо заборонені мітинги, агітація, конфесійні ритуали, протестний контекст. Адже ми не боремося, а творимо нове!
  5. Суворо заборонена участь у Дії у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння! Що мається на увазі? Йдеться про 12 основних енерго-вампірів, що підтримуються системою для того, щоб ви ніколи не пізнали себе та не зрозуміли, хто ви є насправді. А саме, заборонені: будь-який алкоголь, будь-яке куріння будь-яких речовин, чай чорний, зелений, шоколад, кава, газовані та солодкі (магазинні) напої, жуйка, снеки (корочки, чіпси, сухарики, крекери тощо), ненормативна лексика, татуювання, пірсинг та збочення, енергетичні напої, пропаганда одностатевих відносин, легкі та важкі наркотики, негативні азартні ігри. Все це – баласт, якого треба позбутися, щоб стати легким і піднятися вгору.
  6. Заборонена вульгарна і ганебна поведінка або «причинення» добра без згоди.
  7. СУВОРО ЗАБОРОНЕНА БУДЬ-ЯКА ТОРГІВЛЯ ТА КОМЕРЦІЙНА РЕКЛАМА!!!
  8. Не рекомендований або заборонений обмін чи дарування з вмістом вищезазначених енерго-вампірів та даруванням: м’яса, риби, хімічних «солодощів», непотребу, речей темного або брехливого змісту, зіпсованими речами, як символом обману!
  9. Заборонено залучати до Дії сили, які хочуть використати це в своїх інтересах - партії, громадські організації, фонди та їм подібні.

Продовжіть самі…

Заборони діють до, під час, та після проведення Дії безпосередньо. А бажано – і надалі.

БАЖАНЕ:

  1. Обов’язково! Сонячно-Блакитний (жовте згори, блакитне – під ним) Національний стяг-прапор, який є одним з найдревніших символів від початку створення Світу та символом епохи, що наступає, УкРАїнців, які прокидаються та прокинулись! Розташування природного порядку духовного (безконфесійного) над матеріальним (тимчасовим).
  2. Написати нові УкРАїнські позитивні пісні, гасла, вірші та концепції й виконати їх. Маємо пропозиції на цьому сайті. Створити нові символи Русі-УкРАїни та згадати забуті.
  3. Наполегливо рекомендоване УкРАїнське національне вбрання або його елементи. Але !УВАГА! без сполук біло-червоно-чорних кольорів або виключно чорних, або виключно червоних, також без сполук червоно-чорних барв!
    Пропонуємо Світле або біле просте вбрання, або святкове (згідно ваших традицій) із залученням жовтого та фіолетового кольорів. Якщо погода дозволяє, йдіть босоніж, обережно.
  4. Обмінюватися і ДАРУВАТИ справді потрібним: друкованими матеріалами, мистецтвом, програмним забезпеченням, предметами для спорту, побуту, народного здорового вжитку, одежею, позитивною символікою за винятком вище зазначеного непотребу. В першу чергу вітаються продукти і товари для життєзабезпечення. Що ще можна ПОДАРУВАТИ – додайте самі…

Пропонуємо гасла (нові та відомі)

  1. Воля – наша Доля! Доля – наша Воля!
  2. УкРАїна – назавжди!
  3. УкРАїна, рідна ненько, Сонця в кожнім багатенько!
  4. УкРАїна – Світла Сила, знов потужна і красива!
  5. Наступна (нова) Раса – Людства о(при)краса!
  6. Будь УкРАїнцем в усьому і усюди!
  7. Країна РА – Країна Сонця! Країна Сонця – Країна РА!
  8. УкРАїна для народу – зверху Сонце, знизу Воду!
  9. Сонце – зверху, Вода – знизу!
  10. УкРАїнці – це Світогляд! УкРАїна – це Світолад!
  11. УкРАїна – Сильна, УкРАїна – Мудра, УкРАїна – Краща, не віддам нізащо!
  12. УкРАїна – Світло Світу!
  13. УкРАїна, прокидайся і про себе ти дізнайся!
  14. УкРАїна – це життя, все погане – в небуття!
  15. Без компромісів тільки вперед, тільки вперед, тільки вперед!

    (Автор МиКоло Лукаш ов)

    Відомі:

  16. Слава Нації! - Навіки Слава!
  17. Перемозі (будь-чому) - тричі Слава! Слава! Слава!
  18. Від самого Серця – до самого Сонця!
  19. Один за всіх і всі за одного!
  20. Наша Земля – наші Герої!
  21. УкРАїна – понад усе!
  22. Одна Мова, одна Нація, одна Батьківщина – це УкРАїна, це УкРАїна, це УкРАїна!
  23. УкРАїна! УкРАїна! УкРАїна!
  24. Січеслав! Січеслав! Січеслав! (Ваше місто.)
  25. РАзом - Сила!

Рекомендовано зробити невеличкі листівки з надрукованими гаслами виділеними різними кольорами для кращого запам’ятовування. А з іншої сторони ОНОВЛЕНИЙ славень УкРАїни. І роздати бажаючим.

Підсумки

  1. Відкривається величезне поле для самореалізації на цій ідеї без тиску згори або знизу, адже Дію можна удосконалити до фантастичних висот, якщо не спотворити основну ідею та з повагою ставитися до авторів.
  2. Дія, скоріше за все, не буде координуватися у соцмережах централізовано, а ситуативно і повсюдно. Тож будьте пильними до джерел, звідки отримуєте інформацію про Дію, фільтруйте та перевіряйте її краще з вуст в уста. Автором ідеї, засновником та головним координатором є МиКоло Сергійович Лукаш ов (УкРАїнський клуб), м. Січеслав (Дніпро), УкРАїна, ресурс kraina-ra.org.
  3. Кожного місяця до проведення Дії будуть запропоновані нові ідеї щодо удосконалення без перенавантаження. Ви самі можете їх запропонувати.
  4. Бажано. Щоб розширювати коло ваших однодумців, запрошувати близьких (адже це родинне Свято), сусідів для знайомства і взаємодопомоги, можна, наприклад, створити красиві листівки, рознести їх по під’їздах у своєму районі, щоб наступного разу ви вже йшли ДАРУВАТИ всім двором. Сформуйте своє коло!
  5. Дійте самі. Інструмент – у ваших руках. Всі можливості у вас є. При узгодженні позицій з іншими людьми чи середовищами дійте за принципом консенсусу! Бо компроміс – це коли хтось поступається, а консенсус – коли згодні всі. Не поступайтеся своїми УкРАїнськими принципами!
  6. Цією подією ДАРУВАННЯ ми розгортаємо Світ наступний. Адже це – нове із використанням попереднього досвіду. УкРАїна має народити новий спосіб життя! Головне – ДАРУВАТИ в тому числі і тим, хто не може поки що ДАРУВАТИ, і, бажано, вдячним.
  7. Як бачите, Дія відбуватиметься почасти у будній день зранку і аж до середини дня. Це дуже важливо! Люди мають взяти на роботі відгули, влаштувати собі вихідний, звільнитися. Таким чином ми зможемо побачити людей у Просторі Волі! Нову кРАїну зможуть проявити тільки Вільні Люди! Люди, у яких є вільний час, а значить, і можливість творити, позбувшись зайвого.
  8. Ця Дія так схожа на те, що відбувається іноді в різних частинах Світу, і водночас настільки наша, унікальна, адже УкРАїнці – це Світолад!
  9. Якщо врахувати, що просто прийшов час, і УкРАїна день за днем, як і має бути, все більше і більше світитиме на весь Світ (знає уважний), то і Дія ця від УкРАїни в ім’я Світу!
  10. Рекомендовано всім зібравшимся обійняти один одного. Рекомендована тривалість "обіймашек" не менше 7 секунд. Спробуйте, але це не обов’язково.
  11. Збирати людей на подію просто, коли у вашому оточенні ви попрохаєте кожного запросити від однієї людини, а ті, в свою чергу, зроблять те ж саме, і так без обмежень.
  12. Є можливість провести День Дарування будь де і будь коли, де ви знаходитесь, за наявності потрібної атмосфери та подарунків і передати "естафету" всім іншим далеким і близьким друзям. Але, бажано, це робити разом в указані дату та час в людному місці, організованому заздалегідь. Фото і відео - нам.
  13. Дія Відбулася, Відбувається та Відбудеться за будь-якої кількості людей.
Микола Лукашов

Вільна Людина МиКоло Лукаш ов

Офіційна пісня Дії: Віктор Пашник - "Земле моя, вставай!".

Примітки:

  1. Потурбуйтесь про місця закріплення прапорів та символіки по приходу на місце зібрання.
  2. Потурбуйтесь про комфортну доставку ПОДАРУНКІВ на місце зібрання та в зворотньому напрямку.
  3. Потурбуйтесь про безпеку. Будьте пильними.
  4. Жовто-Блакинтий стяг є обов’язковою умовою. Для створення прапору потрібна вудка, або шест, або древко. Прапор треба обережно розпороти з блакитного кінця та примотати скочем жовтим догори. Увага, бажано, щоб у вас був мінімум один прапор Країни РА (файл з макетом для друку висилаємо за згодою).

+ Це має статися в 75 країнах світу одночасно. Пропозиція виходити у своєму національному вбранні зі своїми національними прапорами + один жовто-блакитний прапор та прапор Країни РА (як авторство походження події). Та впровадити дарування, взаємообмін, а також залучити засоби масової інформації у ваших країнах та бажано запросити відомих людей. Після цього, фото- та відеоматеріали прислати нам на пошту.

З усіх питань звертатися Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , МиКоло.

Дякую.

орг. структ. (кому треба)

.