Доповнення до Дії на 30 квітня 2017 року

Всі люди на планеті когось шукають в той час, коли хтось хоче знайти саме тебе. Зрозуміло, як це буде вирішуватися у масовому близькому майтутньому: єдина база даних, під'єднана до, наприклад, окулярів або очей. Поміркуйте, чи це добре, чи погано? Миттєва ідентифікація предмету або сутності з прорахованими моделями запропонованої вам поведінки в залежності від ситуації, коли ви одразу бачите, чого потребує людина на даний момент...

Сама суть Дії незмінна: піша хода зі стягами, дарування на місці, зворотній шлях.

Ось наша пропозиція на зараз, тобто 30 квітня 2017 року. А саме: пропонуємо гармонійно і зручно розмістити на собі 4 маленьких малюнка.

nalipka_1

1) Шукаю партнера. Мається на увазі: діловий партнер, компаньйон, співпрацівник у будь-якій галузі.

nalipka_2

2) Шукаю друзів. Це означатиме, що ви бажаєте знайти друзів для позбавлення від одинокості (у сучасних реаліях) або хочете розширити коло спілкування за різноманітними інтересами.

nalipka_4

3) Шукаю любові. Не соромтесь! Це означатиме, що ви шукаєте любові в усіх її аспектах. Або конкретизуйте мету - весілля, продовження роду.

nalipka_3

4) Шукаю вчителя. Це означатиме, що ви на своєму шляху шукаєте людину, з якою вам цікаво, адже для кожного з нас вчителем є той, з ким цікаво нам з будь-якої теми. Відповідно, кожен з нас є вчителем, бо з ним цікаво іншим.

Як це зробити:

- Вам знадобиться олівець або ручка або маркер та блокнотні різнокольорові наліпки типу Self-stick notes розмірами 38х50, 50х75, 75х75 мм або будь-яким зручним способом.

- Якщо при зустрічі ви розумієте, що людина вам імпонує, ви знімаєте з себе "наліпку-значок", пишете на ній своє ім'я та контакти і віддаєте або обмінюєтесь.

- Бажано віддати свою наліпку лише 1 раз, але ви вільні зробити та обмінятися з оточуючими скільки завгодно.

- Дуже бажано, щоб людей було багато з метою перезнайомити незнайомців. Так цікавіше.

- Якщо у вас невеличкий населений пункт, то це нагода запросити у гості або відправитися самим у похід або турпоїздку.

Все це дуже добре і сумісне з даруванням. Але як за короткий час визначити для себе людей до душі? Відповідь - інтуїтивно! Тим більше, що дія триває 1 годину, але далі вас у часі ніхто не обмежує...

Висновки:

Уявіть, як це? Коли ти одразу бачиш чого зараз потребує ближній і ти в змозі допомогти людині і собі не в пластмасі, не у перспективі, не під настрій, не на показ, не задля обману... А просто тут і зараз. Очі в очі. Душа - душі...

Наполегливе прохання до всіх і, особливо, до збирачів спільнот:

1) Прийти в білому, світлому або святковому вбранні (в залежності від ваших традицій).

2) Пропонується низка пісень позитивного спрямування до виконання або акапельно, або з інструментами, або з моб. тел. у мегафон, або у підзвучку, підготовлену заздалегідь:

  1. Славень УкРАїни з настановами
  2. Onuka - Місто
  3. Віктор Пашник - Земле моя, вставай!
  4. Олександр Пономарьов - Ніжними вустами
  5. Onuka - Інтро
  6. Віктор Пашник - До праці
  7. ТНМК - Мушу йти
  8. Vova zi Lvova - Дай мені цьом
  9. Віктор Пашник - Трошачки
  10. Тартак та Катя Chilly - Понад хмарами
  11. Бумбокс - Дитина
  12. Мелодія славня УкРАїни для співу оновленого славня УкРАїни

3) Не забувайте по дорозі робити добрі справи.

4) Ще раз уважно ознайомтеся з основним текстом Дії.

Дякую.

Микола Лукашов +380-67-560-62-52, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , kraina-ra.org, УкРАїна, Січеслав (Дніпро).

.